глушец

Бидете внимателни! Смрзнат зеленчук со глувци на полиците во маркетите

Elena Daskalova
Викендов на социјалните мрежи се споделуваше скандалозна и навистина одвратна и непријатна објава, според која во пакет со смрзната мешавина од зеленчук, е пронајден и...