државна матура

МОН и Државниот матурски одбор ќе го реализираат концептот од 2007-2013 година

Elena Daskalova
На денешниот состанок на Министерството за образование и Државниот матурски одбор беше прифатен предлогот за полагање на два екстерни, два интерни и еден проектен испит...