евровизија

Ако ние се откажеме, Бугарија ќе го прати Гарванлиев следната година на Евровизија?

Elena Daskalova
Од бугарската партија ВМРО на Красимир Каракачанов најавуваат дека ако Македонија се откаже од настапот на Васил Гарванлиев на Евровизија, следната година тие ќе го...

Васил повторно оди на Евровизија

Elena Daskalova
Минатата година на Евровизија требаше да нè претставува пејачот Васил Гарванлиев со песната „You“, но поради ситуацијата со пандемијата, фестивалот се одложи. Во прв момент,...