зимски гуми

Од денес (15 март) завршува обврската за зимски гуми на возилата

Elena Daskalova
Обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата што беше воведена на 15 ноември лани завршува денеска. Од АМСМ информираат и дека сообраќајот на државните...