мутација

Нова мутација на коронавирусот откриена кај деца од Италија

Elena Daskalova
Во детска болница во Трст е детектирана нова мутација на коронавирусот, откриена засега кај две девојчиња, пишува агенцијата „АднКронос“. Според досега познатите информации, се работи...