насилство

Познатиот рапер на тапет: Сопругата тврди дека со години е малтретирана

Elena Daskalova
Пред неколку денови раперот Др Дре заврши во болница, поради сомнеж за мозочен удар или аневризма, но за кратко време се обрати до јавноста дека...