насловна страница

Новата потпретседателка на САД на насловна страница на Vogue

Elena Daskalova
Камала Харис, новата потпретседателка на САД, членка на кабинетот на новоизбраниот претседател Џо Бајден, веќе ќе се појави на насловната страница на легендарното списание Vogue...