пари

НБРМ: Граѓаните да бидат исклучително внимателни со криптовалутите

Elena Daskalova
Криптовалутите изминатиот период се топ-тема во светот, знаејќи дека најпопуларната меѓу нив, Биткоинот, постигнува историско високи вредности. Многу луѓе ширум светот стануваат сè позаинтересирани во...