пресуда

МВР ќе распише потерница по Сашо Мијалков

Elena Daskalova
Од МВР денеска информираа дека по Сашо Мијалков ќе биде распишана национална потерница, откако тој не е пронајден за да му се врачи решението за...

Ќе се реконструира убиството на матурантот Ангел од Ѓорче Петров

Elena Daskalova
Основниот кривичен суд донесе одлука во наредниот период да се направи реконструкција на немилиот настан од 2014 година, кога во Ѓорче Петров, во близина на...