смрт

Отплови „Панонскиот морнар“: Балканот се простува од Ѓорѓе Балашевиќ

Elena Daskalova
Повеќе српски и хрватски медиуми, меѓу кои и Дневник.хр, ја објавија веста дека легендарниот Ѓорѓе Балашевиќ починал на 68-годишна возраст. Тој бил позитивен на коронавирусот...

Една година по Мари, Роксет остана без уште еден член

Elena Daskalova
Минатиот декември, шведската група Роксет со тага објави дека почина Мари, вокалот и заштитното лице на бендот. Сега почина и нивниот тапанар, Пеле Алсинг. Тажната...

Почина таткото на Дарко Лазиќ: Смртта ги смири скараните колеги

Elena Daskalova
Таткото на Дарко Лазиќ, Милан, почина поради компликации при операција, а денес, 15 декември е неговиот закоп. Познатиот пејач е скршен од болка, а покрај...