angel

Ќе се реконструира убиството на матурантот Ангел од Ѓорче Петров

Elena Daskalova
Основниот кривичен суд донесе одлука во наредниот период да се направи реконструкција на немилиот настан од 2014 година, кога во Ѓорче Петров, во близина на...