vogue

Новата потпретседателка на САД на насловна страница на Vogue

Elena Daskalova
Камала Харис, новата потпретседателка на САД, членка на кабинетот на новоизбраниот претседател Џо Бајден, веќе ќе се појави на насловната страница на легендарното списание Vogue...