Ден

Во продажба е најновото издание на енигматскиот магазин „Лавиринт“

Од денеска во продажба е вториот број на месечниот енигматски магазин „Лавиринт“, а во него ви носиме:

  • Интервју со актерката и активистка Ирена Ристиќ
  • Најголем број на Крстозбори
  • Судоку во три различни видови – класично, мега судоку и мулти судоку
  • Симетрични крстозбори
  • Италијански крстозбори
  • Домино
  • Квизови на знаење
  • Какуро, математичката загатка која единствено во Македонија ви ја нуди „Лавиринт“

Уживајте со загатките кои ви ги носи „Лавиринт“ и очекувајте големи изненадувања!

Можеби ќе ве интересира:

Бидете одговорни: Пандемијата уште не е готова

Шопинг во време на пандемија: Како да тестирате парфеми безбедно?

Како да исчистите пегла која загорела?

×

Следете не