Ден

Гаф на ВМРО-ДПМНЕ: Почна со прес за непотизам, па „чекај, чекај…“ (ВИДЕО)

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски почна со прес за непотизам, па го прекина.

-Не ова не иде вака , чекај, чекај, рече збунетиот Мисајловски.

 

Зариба пропагандата на ВМРО-ДПМНЕ

ГАФ НА ДЕНОТ: ВМРО-ДПМНЕ почна со прес за непотизмот, па го прекина.Нормално дека не иде вака, кога за непотизам збори партијата на Мицкоски, вработен како асистент и професор кај татко му.

Publiée par Seir sur Vendredi 31 janvier 2020

Можеби ќе ве интересира:

Од ЕДЕН бараат Владата да преземе дополнителни мерки за спречување епидемија со коронавирус

ДС бара одговорност за злоупотреба на приватноста за политички цели

Влатко Зорба

Најниска стапка на одобрување на азил во ЕУ имаат Македонците и Молдавците

Влатко Зорба