Ден

Како да носите заштитна маска, а да не ви се замаглат очилата (ВИДЕО)

Луѓето кои носат очила, а и заштитни маски, овој период се соочуваат со предизвикот да не ги замаглат стаклата и до тоа да ја намалат видливоста низ нив.

Според лекарите во Токио, постојат начини како да го избегнете ова, кои можете да ги погледнете на видеото подолу:

Можеби ќе ве интересира:

Бидете одговорни: Пандемијата уште не е готова

Шопинг во време на пандемија: Како да тестирате парфеми безбедно?

Како да исчистите пегла која загорела?

×

Следете не