Која е симболиката на 12.12.2020?

Според нумерологијата, 12.12.2020 носи огромен потенцијал да биде најмоќниот ден во годината, бидејќи бројот 12 носи голема енергија за трансформација на секој аспект од вашиот живот.

Доколку денеска чувствувате енергија и вибрации кои се различни од вообичаено, тоа значи дека вашата потсвест е отворена да ја прими пораката на Универзумот, да ја мотивира вашата свест да размислува во конструктивна насока и да придонесе да го изберете својот најдобар пат.

Меѓу другото, од астролошки аспект, денес се случува голема конјукција на Сатурн и Јупитер и почнува големото време на Водолијата. Овој ден, самиот по себе, ќе ви донесе поволен период за унапредување на повеќе односи во вашиот живот. Енергијата која денес ќе ја почувствувате ќе придонесе да се чувствувате оптимистички и да верувате во чуда – бидејќи тие се случуваат тогаш кога најмалку очекуваме.

loading...

Останати вести

Може ли чајот од камилица да биде штетен за вас?

Elena Daskalova

Дали мачката смее да јаде свежо месо?

Elena Daskalova

Како да го прочистите телото по терапија со антибиотик?

Elena Daskalova