Ден

Нешто посебно се подготвува за овие три знаци во февруари

Февруари ќе биде интересен период, особено поради ретроградниот Меркур. Но, негрижете се, енергијата ќе биде многу попозитивна отколку во јануари.

На 9 февруари не очекува полна песечина во Лав и тоа на само неколку дена пред средбата на Марс со Јупитер, Сатурн и Плуто во Јарец, што ќе ни донесе големи промени!

Добрите промени, најмногу ќе ги почувствуваат овие три знаци:

Близнаци – Се ќе започне да има смисла

Преоѓањето на Сонцето во бунтовната Водолија низ деветата куќа ќе ви донесе олеснување, ќе се чувствувате како да сте на врвот од светот. Без оглед на тоа дали планирате патување во странство или стручно усовршување, цело време ќе бидете фокусирани на сопствените цели. Вашата владеачка планета Меркур ќе биде ретроградна во вашата куќа на кариерата.

Искористете го ова време да ги прегледате, размислите и повторно да ги процените своите професионални цели. Исто така, време е да ги поставите потребните граници на работното место.

Вага – Ве чека одличен период полн успеси и убаво расположение

Ваги, дали сте подготвени за голем успех? Во февруари ќе бидете во центарот на вниманието на неколку начини и тоа ќе ви годи. Ќе имате силна желба, но и можност за хуманитарна работа. Здеавјето ќе ви цути.

Полната месечина во Лав, ќе ја разниша вашата куќа на пријателството, но тоа нема да биде ништо лошо, напротив, ова ќе ви донесе јасност во ова подрачје од вашиот живот, а вашите надежи, желби и соништа ќе станат кристално јасни и нема да имате пречка да стигнете до нив. Ќе уживате и на полето на љубовта.

Водолија – Ве чека благослов до влагослов

Сепак го славите својот роденден. За време на целиот месец февруари ќе имате причина за смеење. Вашиот владатер Уран сега оди дирекно и тоа само по себе е предност на вашиот знак.

Меркур на почетокот на месецот ќе влезе во вашето поле на финансии, па паричната ситуација ќе се поправи. Полната месечина во Лав ќе го размрда полето на љубовта, но со тоа и ќе протресе многу работи кои ќе вис станат јасни и ќе знаете во кој правец да тргнете.

Можеби ќе ве интересира:

Бидете одговорни: Пандемијата уште не е готова

Шопинг во време на пандемија: Како да тестирате парфеми безбедно?

Како да исчистите пегла која загорела?

×

Следете не