Ден

Нов енигматски „Лавиринт“ за позабавни карантински денови

Од среда, 29-ти април, на најблиските продажни места побарајте го првиот број на новиот месечен енигматски забавник, „Лавиринт“.

„Лавиринт“ ќе излегува на 52 страници полни со вашите омилени енигматски изданија, но и новитети кои до сега ги немало во Македонија.

За првпат на нашите страници можете да ја решавате логичката загатка со бројки Какуро, поделена на три нивоа, лесно средно и тешко.

„Лавиринт“ ви ветува одлична и уникатна забава на своите страници, а за љубителите на енигматиката, ќе следуваат многу изненадувања.

Ви ветуваме производ по светски стандарди, со најголем број на страници во боја од сите енигматски изданија во земјата.

Можеби ќе ве интересира:

KNOCKED ME DOWN на Галоски – летен хит кој веќе го освојува Балканот

Во продажба е првиот број на енигматскиот магазин „Лавиринт Плус“

Александар Тодески

Нега на кожа по примерот на Мерилин Монро

×

Следете не