Ден

Отпорни на времето: 4 хороскопски знаци кои се секогаш убави

Сите не старееме различно, како што и секој не може да биде убав како фотомодел. Но, реалноста е дека секој од нас има своја убавина.

Некои се убави кога се млади, а огрубуваат со текот на времето, додека пак други, како стареат, стануваат сè попривлечни.

Близнаци

Како што минат годините, така тие стануваат сè посамоуверени и веќе не се искомплексираните тинејџери. Близнаците стануваат свесни за себе, за искуствата и мудроста и тоа се покажува и на нивниот надворешен изглед.

Девица

Тие во младите години се незабележливи, а не ни сакаат да се истакнуваат. Но, со текот на времето, имаат посилен карактер и животно искуство, а со тоа и впечатлива интелигенција која ги прави попривлечни и поубави.

Овен

Овните сакаат авантури. Во младоста тие не се истакнуваат со силен карактер, но тоа се менува во текот на годините. Тие учат да ја истакнуваат својата убавина, а искреноста и отвореноста ги прави привлечни и допадливи.

Лав

Лавовите постојано зрачат и секогаш работат на себе, а кога се повозрасни тоа го прават попосветено. Токму поради тоа изгледаат како никогаш да не стареат, но на никој не му текнува дека зад тоа стои сериозна посветеност и работа.

Можеби ќе ве интересира:

KNOCKED ME DOWN на Галоски – летен хит кој веќе го освојува Балканот

Во продажба е првиот број на енигматскиот магазин „Лавиринт Плус“

Александар Тодески

Нега на кожа по примерот на Мерилин Монро

×

Следете не