Ден

Совети и мислење на др. Жан Митрев за како да се победи коронавирусот (видео)

Прочуениот доктор Жан Митрев, за првпат од почетокот на епидемијата, се огласи и го кажа своето мислење за болеста која се прошири низ целиот свет.

„Повеќе медиуми побараа мое мислење за оваа состојба, за тоа како можеме да го победиме овој монструм од вирус“, вели докторот во своето излегување.

Според него, вирусот својот главен и природен ресурс го нашол во  лилјакот, но сепак, животното не се разболува од него, иако е цицач како нас.

Во продолжение погледнете го целосното видео со доктор Жан Митрев.

 

Можеби ќе ве интересира:

Баша: Исторски настан за Северна Македонија и од големо геостратегиско значење за НАТО

Проф. Д-р Наумова: Прекумерното купување намирници е одраз на перцепцијата дека луѓето немаат контрола врз случувањата

Stefanija Kuzmanovska

Облачно со дожд

×

Следете не