Ден

Турнир во „Дота 2“ за да се подигне свеста за коронавирусот

Турнир во „Дота 2“ ќе се игра овој викенд (28, 29 март) организиран од „gg.mk“, „oneup.mk“ и „Dota 2 Macedonia community#.

Турнирот се игра во знак на #СЕДИДОМА за да се подигне свеста за коронавирусот.

„Време е да ја победиме досадата заедно по пат на игра, да поминеме убаво
заедно уживајќи во DOTA 2. Не само што би ја победиле досадата туку исто така и лошата ситуација што се случува преку тоа што секој од нас ќе #СедиДома“, пишуваат организаторите.

Повеќе информации на следниот линк!

Можеби ќе ве интересира:

Galaxy Note20 телефоните на Samsung добија поголем екран

Microsoft Surface Duo пристигнува со напредна поддршка за стајлус

Прелистувачот на Гугл дава можност да не направите „seen“ на Месинџер

×

Следете не