Ден

ФОТО: Пожар пеплоса магацин за авто делови во Радишани

Голем пожар беснееше во населбата Радишани, во кој целосно изгоре магацин за авто делови кој се наоѓа непосредно до бензинска пумпа.

Пожарот е брзо изгаснат од страна на противпожарната единица, која реагирала многу брзо, а на местото на настанот отишол и градоначалникот на Бутел, Велимир Смилевски.

Како што говорат првичните и неофицијални информации, пожарот избувнал од искра при сечење железо. Во пожарот нема повредени, но причинета е материјална штета.

https://www.facebook.com/bppzgradskopje/posts/2919383391516155?__xts__[0]=68.ARDrwA7QkY7o1GBHsayiC63f0KZIE6R65Y4rcow4zIv9bL9k_87F8RlZO8e8KBwiMq_ufpYwvTFyCxHYRy9QUKIuXVo4x4JC9ntZRDA7z88nhGLI0UG5ryEOK6k_2EUOxxoCZAKV-5_4_tjEDbSh6nuKo_oad-KxygwoDS_kePLNgl1cTrlKZIowayLtRAFHx1jOgIANHUQwBrvGGs5CGXQhjM9dpulj5tYOMZFqJMT4BpGV7D_A0eB42rT88diqcmN5r6TjdSwcyzT658n1E-8adEB2UD2Y3vPCO9wQ366oLrovXdI0Xhu4kAXi7Pt7EpDI3Ota6gTTyONOZYByY6xaCKRb&__tn__=-R

Можеби ќе ве интересира:

Уапсено 41 лице за шетање на полициски час, 113 казни за неносење маска

Кривична пријава против скопјанец, набавувал преку фактури за непостоечка фирма

Александар Тодески

Триесет и осум лица шетале на полициски час, маски не носеле 81 лице

×

Следете не