Connect with us

Свет

Човек се самозапалил во Франција, на метро-станица

На метро-станицата во Пигал се самозапалил маж, пред неколку сведоци, кои биле видно вознемирени поради она што им се случувало пред очи.

Интервенирала и противпожарната и полициската служба, а сообраќајот бил привремено во прекин, додека да се извршат првите истражни активности.

Поради претрпен шок, сведоците биле згрижени од страна на пожарникарите.

loading...
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement
Advertisement