Ден

Импресум

admin

Главен и одговорен уредник:

Александар Тодески

Редакција:

Виктор Јованов
Елена Даскалова
Кристијан Спиркоски
Мила Стојановска

Контакт:

contact@den.mk
denmkd@gmail.com

Издавач:

Смарт Медиа
contact@smartmedia.mk

Маркетинг:

contact@smartmedia.mk
contact@den.mk

Маркетинг понуда

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com