Ден

Нуркачите ја извадија кадата од Охридско Езеро

Нуркачите кои вчера снимија када на дното на Охридското Езеро, денеска објавија фотографии дека истата ја извадиле од езерото. Од нуркачкиот клуб „Акватек“ објавија дека кадата била најдена помеѓу Срјшче и Мостот на желбите.

„И ветар да вее и бура да коси и бран да фати, зборот е збор… кадата е извадена“, напишаа нуркачите на објавата од фотографиите со извадената када.

Можеби ќе ве интересира:

Дрндаревска: Само 23% од граѓаните веруваат во судството

Ден

Тасева: Постои соработка со МИОА, поканувам на инклузивен процес за пронаоѓање на решенија

Ден

Партијата на Ципрас: Изборите во С. Македонија – потврда за недостигот на кредибилитет во ЕУ

Ден
UA-107222993-1