Најголемите заблуди за оние кои се вегетаријанци

Elena Daskalova
Оние кои избрале да бидат вегетаријанци често ги слушаат коментарите на околината дека не се хранат соодветно и дека сигурно не ги внесуваат потребните хранливи...

Познатиот актер во болница: Што се случува со Џорџ Клуни?

Elena Daskalova
Популарниот актер Џорџ Клуни бил итно хоспитализиран поради силни болки во стомакот, кои најверојатно се предизвикани од воспаление на панкреасот, пренесуваат светските таблоиди. За потребите...

Зошто не смеете целосно да ги исклучите јаглехидратите од исхраната?

Elena Daskalova
Многу долго веруваме дека за да има ефект диетата, мора да се откажеме од продуктите кои содржат јаглехидрати, односно од лебот, тестенините, но и од...