Зошто не смеете целосно да ги исклучите јаглехидратите од исхраната?

Elena Daskalova
Многу долго веруваме дека за да има ефект диетата, мора да се откажеме од продуктите кои содржат јаглехидрати, односно од лебот, тестенините, но и од...