Љубов и секс

Вреди ли втората шанса после раскинувањето?

Elena Daskalova
Многупати сме биле сведоци дека некои врски прекинале, само за по некој период повторно да заживеат, па дури и посилни од претходно. Сепак, многумина воопшто...

Секси играчките веќе не се табу меѓу луѓето

Elena Daskalova
Последниве 12 месеци направија илјадници промени во животите на луѓето, особено од моментот кога се прогласи глобална пандемија, па сè досега. Многумина открија свои страни...

Вљубена жена е прекрасна жена – еве зошто е тоа така

Elena Daskalova
Вљубувањето е процес во кој се случуваат многу промени на хемиско и ментално ниво, но она што сите го забележуваат, а ретко кој обрнува внимание,...