Ден

Импресум

Ден

Редакција:
Александар Тодески
Мила Стојановска
Кристијан Спирковски
Сара Кацарска

Издавач:
Смарт Медиа ДООЕЛ Скопје

Контакт:
denmkd@gmail.com

074-607-652

Маркетинг:
denmkd@gmail.com
smartmediamk@gmail.com

 

×

Следете не