аврм

Вработени од АВРМ нелегално „штанцале“ дозволи за работа за странци

Elena Daskalova
Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против  Н.М.(48) од Скопје и В.З.(60) од Скопје, двајцата вработени во Агенција за...