алпи

Швајцарска железница од која ќе ви се стегне стомакот

Elena Daskalova
Швајцарија нуди живописна планинска природа и на многу места таа е достапна само со железница, бидејќи теренот е стрмен и непристапен. Поради тоа, постојат многу...