бијонсе

Бијонсе донира за луѓе кои пандемијата ги остави во станбена криза

Elena Daskalova
Американската музичка ѕвезда Бијонсе одлучила да донира по 5.000 долари за секое домаќинство кое се соочува со станбена криза поради пандемијата со која светот и...