град

Цртеж или фотографија? Овој германски град е хит на социјалните мрежи!

Elena Daskalova
Градот Фројденберг кој се наоѓа во Северна Рајна Вестфалија овие денови е хит на социјалните мрежи, поради фотографија објавена на Инстаграм. Градот се наоѓа во...