елка

Сваровски и 50.000 светилки – поставена елката во Рокфелер центарот

Elena Daskalova
Во Њујорк е поставена елката во Рокфелер центарот, но оваа година нејзиното осветлување беше доста поинакво од она на кое сме досега навикнати да го...

Сјае од луксуз: Погледнете ја новогодишната елка на Драгана Мирковиќ (ФОТО)

Elena Daskalova
Пејачката Драгана Мирковиќ ужива во новогодишните празници, а тоа го споделува со своите обожаватели и следбеници на Инстаграм. Сосема очекувано, нејзината вила во Виена е...