емануел макрон

Макрон ја губи популарноста кај Французите, веројатно нема да добие втор мандат

Elena Daskalova
Емануел Макрон, актуелниот претседател на Франција е сè помалку омилен меѓу своите сограѓани, а реални се шансите да не се кандидира за втор мандат, но...