здравство

Опозиција која предизвикува опструкции на штета на населението

Elena Daskalova
Петтиот пакет економски мерки за помош на граѓани погодени од кризните мерки против ковид-19 се уште е заглавен во собраниска процедура. Причина за тоа се...