коби брајант

Една година без Коби: Ванеса му прости 105 неверства, љубовта им траеше до смрт…

Elena Daskalova
Минатата година на 26 јануари светот беше шокиран кога се дозна веста за смртта на НБА-легендата Коби Брајант, кој загина во хеликоптерска несреќа со ќерка...