косопаст

Ви паѓа косата? Еве кои хормони може да бидат причина за тоа

Elena Daskalova
Се грижите за својата коса, користите квалитетни производи за нега, внимавате на исхраната, но сепак после секое капење вашата када или туш-кабина е полна со...