мачка

Мачките ја намалуваат вознемиреноста кај деца со аутизам, покажуваат истражувањата

Elena Daskalova
Познато е дека домашните миленици придонесуваат за подобро расположение на нивните сопственици… Ново истражување на Истражувачкиот центар за интеракција меѓу луѓето и животните при Колеџот...