очила

Интересен факт: Очилата ја намалуваат шансата за заразување со коронавирус

Elena Daskalova
Уште во времето кога беа регистрирани првите случаи на КОВИД-19, една од препораките на СЗО беше со неизмиени раце да не се допираат лицето, носот,...