пигал

Човек се самозапалил во Франција, на метро-станица

Elena Daskalova
На метро-станицата во Пигал се самозапалил маж, пред неколку сведоци, кои биле видно вознемирени поради она што им се случувало пред очи. Интервенирала и противпожарната...