полициски час

Владата одлучува денес дали од утре ќе нема полициски час

Elena Daskalova
Според препораките на Министерството за здравство, епидемиолошката состојба во Македонија дозволува да се укине полицискиот час. Денеска Владата одлучува по овој предлог. Потсетуваме дека во...

Викендов за Велигден и на 12 и 13 мај да нема полициски час – предлог на Кризниот штаб

Elena Daskalova
Полициски час ќе нема за време на Велигден и Бајрам, соопштува министерот за здравство. Да се отворат летните тераси на сите угостителски објекти, полицискиот час...

Полицискиот час останува на сила, граѓаните незадоволни од мерката

Elena Daskalova
Владата денеска одлучи дека полицискиот час од 22 навечер до 05 часот следното утро останува на сила до 6 април. Тоа значи дека во овој...