роденден

Сè уште е во жалост: 95-от роденден на кралицата без никаква формална прослава

Elena Daskalova
На денешен ден во 1926 година, принцот Алберт и неговата сопруга ја добиле својата првородена ќерка Елизабета Александра Мери.Тогаш ретко кој помислувал дека ова девојче...