стадион

Стадионот на Реал Мадрид ќе биде целосно реконструиран во 2022 година

Elena Daskalova
Градежните работи за реновирање, реконструкција и трансформација на „Сантијаго Бернабеу“ во најмодерен стадион се одвиваат со задоволително темпо и се очекува да завршат следната есен....