стручно образование

МОН ќе го унапредува стручното образование преку грантови и проекти

Elena Daskalova
Министеркта за образование и наука, Мила Царовска, денес се обрати на вебинар на Регионалниот фонд за предизвици, каде беше промовиран повикот за финансирање на проекти...