тоалет

Може ли безбедно да се користат јавните тоалети во време на пандемија?

Elena Daskalova
Јавните тоалети се нешто што ни создава многу главоболки, особено ако е итно, а знаеме дека многумина ги користат истите. Во трговски центри и угостителски...