убиство

Ќе се реконструира убиството на матурантот Ангел од Ѓорче Петров

Elena Daskalova
Основниот кривичен суд донесе одлука во наредниот период да се направи реконструкција на немилиот настан од 2014 година, кога во Ѓорче Петров, во близина на...