хормони

Ви паѓа косата? Еве кои хормони може да бидат причина за тоа

Elena Daskalova
Се грижите за својата коса, користите квалитетни производи за нега, внимавате на исхраната, но сепак после секое капење вашата када или туш-кабина е полна со...

Вљубена жена е прекрасна жена – еве зошто е тоа така

Elena Daskalova
Вљубувањето е процес во кој се случуваат многу промени на хемиско и ментално ниво, но она што сите го забележуваат, а ретко кој обрнува внимание,...