њујорк

Сваровски и 50.000 светилки – поставена елката во Рокфелер центарот

Elena Daskalova
Во Њујорк е поставена елката во Рокфелер центарот, но оваа година нејзиното осветлување беше доста поинакво од она на кое сме досега навикнати да го...